Notre Dame

CHOREOGRAFISCH WERK

01

juni

Na het succes van “Oorlogsdochters” & "Cogétama', brengt Glen Lambrecht Productions in najaar 2024 i.s.m. vzw Excelsior hun 3de avondvullende productie “Notre Dame”, gebaseerd op het alom bekende verhaal van Victor Hugo.
In overeenstemming met Victor Hugo's klassieke geliefde roman, vertelt NOTRE DAME het emotioneel geladen liefdesverhaal van de gebochelde klokkenluider Quasimodo, de met lust geobsedeerde aartsdiaken van de kathedraal Claude Frollo en de verleidelijke jonge kapitein Phoebus en hun niet-aflatende toewijding aan de mooie zigeunerin Esmeralda.
In een regie van Glen Lambrecht, kostuumontwerp door Antonio Escobedo en Ria Van Looveren, brengt deze nieuwe GLP productie de passie en complexiteit van de liefde tot leven.  Met opwindende muziek en een unieke choreografie, gebracht door een ijzersterke internationale cast, wordt dit alles uitgevoerd in een decor met de iconische Franse kathedraal.  Mis deze unieke dans/theaterervaring niet die u op het puntje van uw stoel zal brengen.

Premiére: september 2024
Tournée: Vanaf januari 2025

Duur voorstelling 1u35 min. 

Ticket verkoop gestart. 
 

Cast:

Silke Kühmayer
Tono Ferriol
Dagvan Odsuren
Oleg Pshenichnikov
Laura Boltri
Jill D’Haene
Charlotte Thyssen
Leonie Van Laecke

Sara Suarez
Louise D’Hondt
Elisabeth Van de Walle
Noortje Vandenbogaerde
Damaris Ruiz Salguiro
Julie Nulens
Adela Kulisek
Greta Battistin
Heleen Engels
Hanne Vermaerke

 

 

Ann Dobbelaere
Estée De Franck
Mare Persyn
Camille Pyck
Nel Stevens
Kato De Lathouwer
Zee Vercruysse
Lena Hulselmans
Zee Vercruysse
Oona De Lange
Kyra Vanhee
Justien Matthys