Cogétama

CHOREOGRAFISCH WERK

27

mei

Na het succes van “Oorlogsdochters”, brengt Glen Lambrecht Productions in najaar 2021 i.s.m. Gemeentebestuur Aalter “Cogétama”, een avondvullende dansproductie van eigen bodem.

De naam “Cogétama” spreekt tot ieders verbeelding. De legendarische sigaar en de fabriek waar ze werd gemaakt drukte haar stempel op Knesselare, Aalter en omstreken gedurende ruim 100 jaar en veroverde een plaats in de harten van vele oud-werknemers.

Cogétama reist doorheen het verleden, het heden en de toekomst. Een verhaal dat ons terugbrengt naar de armoedige en bittere jaren 30.  Tijden waarin een Tweede Wereldoorlog hevig losbarst, gevolgd door de energieke en glorievolle jaren 60 en uiteindelijk uitdraaiend op de onvermijdelijke maar onverwachte sluiting van de fabriek. Diana en haar entourage staan hierin centraal. Aan de hand van haar herinneringen wordt ons verhaal verteld, beleefd, en herbeleefd.

Cogétama belooft een eigentijdse en hartverwarmende voorstelling te worden met een rijke geschiedenis u niet onberoerd zal laten. 

Data:
Data nieuwe voorstellingen onder voorbehoud.
Tickethouders van voorstelling in december - januari die de voorstelling omwille van annulering en/of omstandigheden niet konden bijwonen, worden gecontacteerd voor het bekomen van een tegoedbon.   

Auditorium Gemeentehuis Aalter | Europalaan 22, 9880 Aalter.

Duur voorstelling 1u35 min. Er wordt een pauze voorzien.

Ticket prijzen:

€ 25, € 20, € 15* (indien verkoop zijbalken).

 
   

Cast:

Silke Khühmayer
Heleen Engels
Karen Van de Moere
Noortje Vandenbogaerde
Ann Dobbelaere
Veerle Decraene
Otto Van Sloun
Henrich Gibala

Glen Lambrecht

Steffi Meganck
Elisabeth Van de Walle
Louise D’Hondt
Nienke Bonne
Hanne Vermaerke
Emily De Clerq
Anthe Vandeynse
Kato De Lathouwer
Leonie Van Laecke

Jana Ryckx
Elodie De Canck
Cozette Cornelis
Zee Vercruysse
Kyra Vanhee
Margot Busschaert
Julie Eggermont
Nel Stevens