Cogétama schoolvoorstelling

CHOREOGRAFISCH WERK

29

juli

Glen Lambrecht productions organiseert op zondag 6 november een exclusieve gesloten voorstelling van de productie Cogétama speciaal gericht naar dansers uit Vlaamse dansscholen en academies vanaf 7 jaar.

Over Cogétama:

Na het succes van “Oorlogsdochters”, brengt Glen Lambrecht Productions in najaar 2021 i.s.m. Gemeentebestuur Aalter “Cogétama”, een avondvullende dansproductie van eigen bodem.

De naam “Cogétama” spreekt tot ieders verbeelding. De legendarische sigaar en de fabriek waar ze werd gemaakt drukte haar stempel op Knesselare, Aalter en omstreken gedurende ruim 100 jaar en veroverde een plaats in de harten van vele oud-werknemers.

Cogétama reist doorheen het verleden, het heden en de toekomst. Een verhaal dat ons terugbrengt naar de armoedige en bittere jaren 30.  Tijden waarin een Tweede Wereldoorlog hevig losbarst, gevolgd door de energieke en glorievolle jaren 60 en uiteindelijk uitdraaiend op de onvermijdelijke maar onverwachte sluiting van de fabriek. Diana en haar entourage staan hierin centraal. Aan de hand van haar herinneringen wordt ons verhaal verteld, beleefd, en herbeleefd.

Cogétama belooft een eigentijdse en hartverwarmende voorstelling te worden met een rijke geschiedenis u niet onberoerd zal laten. 

Data:

Zondag 6 november 14 u                       

Tickets beschikbaar vanaf 1 september.

Auditorium Gemeentehuis Aalter | Europalaan 22, 9880 Aalter.

Duur voorstelling 1u35 min. Er wordt een pauze van 20 min voorzien.

Ticket prijzen:

€15

   
   

Cast:

Silke Kühmayer
Eline Verstraete 
Karen Van de Moere
Noortje Vandenbogaerde
Ann Dobbelaere
Veerle Decraene
Glen Lambrecht 
Henrich Gibala

Sara Suarez
Elisabeth Van de Walle
Louise D’Hondt
Elodie De Canck
Jill D’haene
Zahra Ongena
Hanne Vermaerke
Kato De Lathouwer
Charlotte Thysen 

Jana Ryckx
Nel Stevens 
Ada de Dios Perez
Kyra Vanhee
Esté De Franck
Marit De Haeck
Julie Sels
Zee Vercruysse
Noor Spenninck