Uitnodiging Première 5 september 2024

CHOREOGRAFISCH WERK

03

juli

Op donderdag 5 september 2024 vindt de wereldpremière van GLP`s nieuwe productie “Notre - Dame” plaats.

Om 20:00 te Cultuurhuis De Herbakker te Eeklo zal de eerste voorstelling plaatsvinden. U wordt dan ook vriendelijk uitgenodigd tot de première voorstelling. Om alles vlot te laten verlopen, gelieve onderstaand formulier in te vullen en uw gegevens te registeren.

Avondprogramma:
19:00 Verwelkoming | Deuren open
19:30 Inleiding
20:00 Aanvang voorstelling
21:00 Pauze
21:45 Receptie | Ontmoeting met de cast
Over Notre - Dame:
In overeenstemming met Victor Hugo's klassieke geliefde roman, vertelt NOTRE DAME het emotioneel geladen liefdesverhaal van de gebochelde klokkenluider Quasimodo, de met lust geobsedeerde aartsdiaken van de kathedraal Claude Frollo en de verleidelijke jonge kapitein Phoebus en hun niet-aflatende toewijding aan de mooie zigeunerin Esmeralda.
In een regie van Glen Lambrecht, kostuumontwerp door Antonio Escobedo en Ria Van Looveren, brengt deze nieuwe GLP productie de passie en complexiteit van de liefde tot leven.  Met opwindende muziek en een unieke choreografie, gebracht door een ijzersterke internationale cast, wordt dit alles uitgevoerd in een decor met de iconische Franse kathedraal.  Mis deze unieke dans/theaterervaring niet die u op het puntje van uw stoel zal brengen.

Duur voorstelling 1u35 min. 

 

Cast: